Toshiba AT200: En elegant Androidsurfplatta på 10,1 tum och 7.7 millimeter

Toshiba-AT200-Excite

Toshiba har presenterat sin nya Android Honeycomb surfplatta , Toshiba AT200. Denna surfplatta på 10.1 tum är  mycket tunnare än Toshiba AT100 och kommer sannolikt att få ett bättre namn innan den anländer på butikshyllorna. Baserat på rykten, förväntas den kallas Toshiba Excite.

Toshiba AT200 har en 10,1 tums widescreen-skärm, vilket ger den en längre formfaktor än iPad. Men med bara ett 7.7 mm tunt chassi och en vikt på 550 gram kommer den att vara ett upplyft från AT100 som fick kritik för sin bulkiga utformning.  Skärmen har en 1280 × 800 upplösning. Processorn är en TI OMAP 4430 1.2GHz processor, och den har 64 GB  lagring och en micro SD-kortplats för ytterligare lagringsbehov.

Vidare har den en 5 megapixel bakåtvänd kamera och en 2 megapixel i fronten för videochatt. Toshiba hävdar också upp till åtta timmars batteritid. Den innehåller också Micro HDMI, Micro USB samt WiFi och Bluetooth.

Toshiba har inte tillkännagivit prissättning eller tillgänglighet av Toshiba AT200 ännu, men enligt pressreleasen kommer den att levereras nån gång mellan Oktober och December. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>