Lenovo lanserar IdeaPad A1 en surfplatta under 2000 kr?

Nu kan det komma en Androidsurfplatta från ett märke du har hört talas om för mindre än 2000 kr. Lenovo har presenterat IdeaPad Tablet A1, en ​​7-tums Androidplatta.

Det finns gott om billiga surfplattor med Android där ute, men de flesta har knapphändig konstruktion och många har inte tillgång till Android Market – vilket betyder ingen Gmail app, inga kartor, och inga av de andra inbyggda Google godsakerna. Så är är inte fallet med A1, som kör Android 2,3 Gingerbread på en single-core Cortex A8-processor. Den har fram-och bakåtvända kameror (baksidan ligger på 3 megapixlar) och en 7-tum, 1024 x 600 skärm.

Det är inga specifikationer som kan jämföras med Samsung Galaxy Tab 7.7, men A1 kommer troligen ligga mycket bättre till prismässing säkerligen under 2000 kr för den billigaste modellen med 8 GB lagringsutrymme. Den kommer också finnas med 16GB och 32GB . Vidare har den både microSD och SD kortplatser. Anslutningsmöjligheterna är begränsade till WiFi, men den har GPS, så den kan funka hyggligt till navigering.

Nedan finns engadgets video på Lenovo IdeaPad A1:

(Källa: engadget.com)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *