Sonys surfplatta Tablet S släpps i September

sony_tablet_s1_1-420-100

Det har tagit Sony en stund att gå med i surfplatteracet, men allt från ett företag känt för sina knivskarpa displayer och önskvärda datorer kommer att vara värt att vänta på. Och det är i form av S1 – eller Sony Tablet S – Sonys nya Surfplatta.

Sony S1 surfplattan vandrar i  iPad territorium: Som synes är enheten en typisk rektangulär 10 tummare med en böjd, avsmalnande kropp .

Det finns ingen HDMI-port, men Sony S1 funktioner inkluderar DLNA-kompatibilitet för mediastreaming  till och från DLNA-kompatibla enheter (Windows är DLNA-kompatibelt också) och infraröd styrning av Sonys BRAVIA-tv . Knapparna är minimala: power, volym och en infälld återställningsknapp – och portar är begränsat till USB. S1 är också en PlayStation tablet, vilket innebär att du kommer att kunna spela första generationens PlayStation-spel på den.

Den har sannolikt en dual-core Tegra-processor  – några webbsidor hoppas på en quad-core-version, men det finns inga konkreta bevis på det – och  opertaivsystemet på Sony S1 kommer att vara Android 3,0 Honeycomb. De obligatoriska fram-och bakåtvända kamerorna finns där också. Sony S1 kommer i två modeller:  Wi-Fi only, och Wi-Fi plus 3G där båda kan väljas med 16GB eller 32GB.

Sony S1 kommer släppas  i september – lagom till den viktiga julhandeln. Information om exakt datum och pris är ännu oklart.

(Källa: techradar.com)

Hitta bästa priset på surfplattor här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>